Eurocon toppic

Hovedmenu

Sprogvalg: dansk Language selection: English Eurocon 2007 logo
Information om maskeraden til Eurocon 2007

Maskeraden til Eurocon giver con-deltagerne en mulighed for at klæde sig ud og optræde, som deres yndlingspersoner fra film/serier/bøger eller spil. I konkurrencen uddeles der præmier fra forskellige kategorier. Maskeraden vil blive bedømt af et dommerpanel, så den bliver dømt retfærdigt.

Maskeraden har følgende kategorier, og der vil blive uddelt præmier for:

  • Bedste optræden
  • Bedste gruppe
  • Bedste håndværk (Kan kun vindes af personer som har lavet deres eget kostume).

Maskeraden finder sted lørdag aften mellem 20-22. Maskeraden er lige efter gallamiddagen.

Sidste tilmelding mandag den 17/9

Regler for Maskeraden til Eurocon 2007

Maskerade regler:

 

Alder: Minimum 16 år
Minimumsalderen for at deltage til maskeraden er 16 år.

 

Lav en Act/Sketch/walk-on
For at kunne deltage til maskeraden, skal du/I have et act. Dette kan være en lille sketch eller at I går på scenen og gør en ’catwalk’ så publikum kan se jeres kostume. Actet skal I opføre på scenen.
Der vil blive stillet mikrofoner til rådighed til deltagerne.

 

 Sang
Hvis du/I skal synge, så skal sangen have relation være fra den serie/film/spil som din figur/jeres figurer er fra. Vi opfordrer til, at den enkelte sang bliver brændt ned på en Cd alene, så vores tekniker ikke skal stå og rode med at finde det rigtige nummer. Husk at tjekke at Cd’en virker. Sangen som I skal synge, skal ligge som track nr. 1.

 

Tid. 3-5 min
3-5 minutter er ikke uendeligt meget tid til at overbevise dommerne om, at du/I skal vinde. Men for at alle tilmeldte skal få lov til at deltage, uden at konkurrencen kommer til at vare flere timer, er det nødvendigt.

 

Grupper: Max. 6 personer
Vi opfordrer folk til at finde sammen og deltage i grupper. Dog sætter vi et maksimum på hvor stor en gruppe må være.

 

Fotografering
Det er tilladt at tage billeder til maskeraden. Derudover vil vi arrangere et Photo Shoot efter konkurrencen, så der er rigtig gode muligheder for at tage billeder af cosplayerne.

 

Kulisser
Det er desværre ikke muligt at medbringe kulisser, da dette vil tage for lang tid at sætte op og tage ned imellem de forskellige deltagere.

 

Våben Regler.
Blankvåben er ikke tilladt til Eurocon. Det gælder (men er ikke begrænset til): sværd, knive, spyd, kastestjerner, økser og alt andet som kan påføre skade. Denne regel gælder uanset om våbnet er skarpt eller ej. Et sværd opbevaret i sværdskeden er stadig et blankvåben. Ergo, ikke tilladt. Nunchaku er heller ikke tilladt.
Alle former for skydevåben er ikke tilladt. Det gælder (men er ikke begrænset til): luftpistoler, luftgevær, armbrøst og vandpistoler(!) Autentiske pistoler/gevær, laser og stun-guns er heller ikke tilladt. Dvs. alle våben som på nogen måde kan lades, er ikke tilladt.
Krudt og kemikalier er ikke tilladt. Det gælder: (men er ikke begrænset til) røgbomber, stjernekastere og fyrværkeri.

 

Tilladte våben gælder stave, bo-stave, boken, og træsværd.
Legetøjspistoler, rekvisitter og hjemmelavede våben (så som rollespilsvåben) er tilladt hvis de er sikre og ikke udgør nogen fare for dine omgivelser. Fare gælder: (men er ikke begrænset til) skarpe ender, ståltråd som stikker ud og genstande som udgør en snublefare.
Våben må højest være 2 m langt og veje 10 kg.

 

Opførsel med våben.
Misbrug af våben og/eller rekvisitter, så som at svinge med det i offentligt rum eller være til gene for andre deltagere, vil resultere i at våbnet/rekvisitten bliver dømt ikke-sikker, og i værste fald medføre bortvisning af den udklædte.
Hvis et våben eller en rekvisit bliver dømt ikke-sikker, vil du blive bedt om at fjerne genstanden og opbevare den privat (hjemme, hotelværelse eller bil). Bliver dette ikke overholdt, kan du få frataget våbnet og i værste fald blive bortvist fra conen.

Alle medbragte våben og rekvisitter skal tjekkes og godkendes af en Eurocon medarbejder.

 Der tages forbehold for ændringer. 

Tilmelding til maskeraden

Du melder dig til maskeraden ved at udfylde en tilmeldingsseddel.

Sidste tilmelding mandag 17/9